Zırh Plakaları Black Ops Soğuk Savaş

Zırh Plakaları Black Ops Call of Duty Cold War Zombies. Tam Bilgi Zırh Plakaları Nasıl Yapılır Black Ops Soğuk Savaş Zombileri Görevleri.

Black Ops Cold War Zombies’de Zırh, daha yüksek turlara çıkmaya çalışan herkes için oldukça basit ama önemli bir görevdir.

Zırh Plakaları Black Ops

Zırh istasyonu Pack A Punch makinesiyle aynı bölgede bulunur ve benzer şekilde birden fazla satın alma gerektirir.

Seviye sistemi Black Ops Cold War Zombies‘in büyük bir parçası haline geldi ve zırh için birkaç tane var.

Zırh, güç odasındaki kukla üzerinde bulunur.

Orada, oyuncular kukla ile etkileşime girebilir ve bir onarım seçeneğiyle birlikte her kademe için farklı bir para birimi değeri görürler.

Black Ops Cold War Zombies’de Zırh

Zırh seviyelerinde yükseltme yapmak için kurtarmanın toplanması gerekecek. Varsayılan kurtarma ve yüksek dereceli kurtarma vardır.

Ayrıca nadir kurtarma ve nadir kurtarma olarak da adlandırılırlar. Her ikisinin de farklı düşme oranları ve miktarları vardır.

Her ikisi de öldükten sonra zombiler tarafından düşürülse de, alışılmadık kurtarma her seferinde 50 düşer ve yüksek dereceli kurtarma 10’da düşer.

Bir miktar kurtarma toplandıktan sonra, zırh mankenine gitme ve yükseltme zamanı.

Zırh için ilk iki aşama satın alma 500 kurtarma gerektirir, ardından ikinci aşama 1.000 kurtarmaya mal olur.

Bundan sonra, üçüncü kademe, yüksek dereceli kurtarma yoluyla bir satın alma gerektirecektir.

Black Ops Cold War Zombies’deki nadirlik nedeniyle, üçüncü kademe 250’de daha ucuz görünecek, ancak bunun yüksek dereceli kurtarma için olduğunu hatırlamak önemlidir.

Tüm zırh katmanlarını satın aldıktan sonra, o Black Ops Cold War Zombies oyunu için artık yükseltme yapılmayacak.

Ancak zırh bozulabilir ve maç ilerledikçe onarılması gerekebilir.

Zırhı tamir etmenin birkaç yolu var.

Zırh kuklasının kendisi, seviye yükseltmelerinin sağındaki zırhı tamir etme seçeneğine sahip olacak ve bu, 250 nadir kurtarmaya mal olacak.

Black Ops Cold War Zombies’de zırhı tamir etmenin diğer iki yolu maç boyunca düşmeye dayanır.

Zırhı tamir etmenin en kolay yolu, bir marangoz düşmesi için yeterince şanslı olmaktır.

Bir marangoz düşmesi, tüm zırh plakalarını tam olarak onaracak ve şu an için artık endişelenmenize gerek yok.

Ücretsiz ve hızlı. Başka bir yol da mini patronları ortadan kaldırmaktır.

Pek bir seçenek değiller, ancak yenilgiye uğradıklarında, en azından bir kısmını onaracak tek bir zırh tabakası düşecekler.