Yenilmez Katman Pubg Sezon 19

Yenilmez Katman Pubg Lite’daki Conqueror Tier Pubg Puanları. Mobile Lite Sezon 19’da Aşama Pubg Puanlarının Nasıl Fethedileceğini Öğrenin.

Mobil platformdaki diğer tüm battle royale oyunları gibi, PUBG Mobile Lite da dereceli bir katman sistemine sahiptir.

Yenilmez Katman Pubg

Oyuncular, özel kademe ödüllerinin yanı sıra onlara bir başarı duygusu vererek daha yüksek seviyelere ulaşmayı arzular.

PUBG Mobile Lite’da 18. Sezonun sona ermesiyle birlikte oyuncuların sıralamaları sıfırlandı.

19. Sezon birkaç gün önce başladı ve oyundaki en yüksek seviye olan Yenilmez aşamasına ulaşmayı hedefleyen oyuncular, unvanı kazanmak istiyorlarsa rütbeleri zorlamak ve eziyet etmek zorunda kalacaklar.

Bu makale, oyuncuların PUBG Mobile Lite’daki Conqueror katmanına hızlı bir şekilde yükselmeleri için en iyi ipuçlarından bazılarını sağlar.

Yenilmez Katman Pubg Mobile Lite Sezon 19’da lastiğine hızlı bir şekilde ulaşmak

1. Güvenli iniş

İniş noktalarını planlamak, kullanıcıların hızlı bir şekilde sıralanmasına da yardımcı olabilir. Ancak, PUBG Mobile Lite’daki bir BR maçında uçağın yörüngesine bağlı olabilir.

Oyuncular, safları zorlarken hayatta kalma şanslarını artırmak için uzak mesafeli inişi tercih edebilirler.

Erken silahlı çatışmalarla karşılaşabileceklerinden, hızlı ölümlere ve rütbe puanlarında büyük bir düşüşe neden olabileceğinden, ani düşüşlerde düşme tavsiye edilmez.

Güvenli iniş, daha iyi hayatta kalma şansı ve daha yüksek kademelere kolayca ilerlemek için daha fazla rütbe puanı sağlar.

2. Sabit kontroller ve ayarlar

Hassasiyet ayarları ve düzen kontrolleri, PUBG Mobile Lite’da oynanışı etkileyen iki temel faktördür.

Oyuncuların kullandıkları cihaza bağlı olarak her ikisi için de uygun ayarları bulmaları önerilir.

Oyuncuların oynayışını karıştırdığı için her iki yön de sık sık değiştirilmemelidir.

Ayrıca, başkalarının düzenini veya ayarlarını kopyalamak fayda sağlamaz, bu nedenle oyuncuların çeşitli kombinasyonları denemeleri, kendilerine en uygun olanları bulmaları ve bunlara bağlı kalmaları gerekir.

3. Doğru silah seçimi

Silahlar, PUBG Mobile Lite’daki silahlı çatışmalarda çok önemli bir rol oynar.

BR maçındaki ganimet haritaya rastgele dağıldığından, oyuncular oyundaki olası her silahla iyi oynamaya çalışmalıdır.

Oyuncuların haritadaki herhangi bir konumda düşmanları sömürmek için her zaman en az bir uzun menzilli ve bir orta-yakın menzilli silahı donatmaları veya bulundurmaları önerilir.

Bu, maçın ilk aşamalarında hayatta kalmalarına yardımcı olur.

Bunun dışında oyuncular, oyunlarını iyileştirmek ve sıralamalarını zirveye taşımak için el bombası gibi araçları kullanmak zorunda kalacaklar.

4. Daima bir araç taşıyın

Oyuncular, yere iner inmez yanlarında bir araç bulmalı ve taşımalı ve haritaya yağmayı bitirmelidir.

Araçlar, PUBG Mobile Lite’ta hayatta kalmada önemli bir rol oynayabilir ve bir yerden diğerine gidip gelme süresini kısaltabilir.

Ayrıca çemberin içine girerken avantajlıdır ve maçın son ve son bölgelerinde sığınak görevi görür.

5. Uygulama ve tutarlılık

Uygulama ve tutarlılık, PUBG Mobile Lite’ta kademeleri yükseltmenin anahtarıdır. Pratik yapmak, oyuncuların hedeflerini mükemmelleştirmelerine ve geri tepmelerine yardımcı olur.

Ayrıca, maç oynarken kazanılan harita bilgisi sürekli olarak çok yardımcı olur ve oyundaki farklı durumlarda üstünlük sağlar.