Sıralamayı Artırın Pubg Mobile Season 19

Pubg Mobile Sıralamasını Artırın Lite Versiyon Sezon 19’u artırın. Bu ipuçları, Pubg Mobile Lite Sürüm sıralamasını yükseltmenize yardımcı olacaktır.

En İyi 5 İpucu ile Rank Pubg Mobile Lite Sürümünü artırın. Bu ipuçları, Pubg Mobile Lite Sürüm sıralamasını yükseltmenize yardımcı olacaktır.

Pubg Mobile Sıralamasını Artırın

Mobil platformdaki diğer her battle royale oyunu gibi, PUBG Mobile Lite’ın da zorlu bir sıralama sistemi var.

Oyuncular daha yüksek seviyelere ulaşmayı arzular ve onlara bir başarı duygusu ve seviye ödülleri verir.

PUBG Mobile Lite’da 18. Sezonun sona ermesiyle birlikte oyuncuların sıralamaları sıfırlandı.

19. Sezon birkaç gün önce başladı ve şimdi kullanıcıların rütbeleri yükseltmeye başlaması için mükemmel bir zaman.

Bu makale, oyuncuların oyunda hızlı bir şekilde sıralama yapmaları ve daha yüksek sıralama puanları kazanmaları için en iyi ipuçlarından bazılarını sağlar.

Pubg Mobile Sıralamasını Artırın Lite’ın 19 Sezonunda hızlı bir şekilde sıralama yapın

1. Kontroller ve ayarlar

Hassasiyet ayarları ve düzeni, PUBG Mobile Lite’da oynanışı etkileyen iki önemli faktördür.

Oyuncuların kullandıkları cihaza göre uygun hassasiyet ayarlarını ve düzeni bulmaları önerilir.

Oyuncuların oyun becerilerini karıştırdığı için her iki yön de sık sık değiştirilmemelidir.

Ayrıca, bir düzeni veya başkalarının ayarlarını kopyalamak herhangi bir fayda sağlamaz, bu nedenle oyuncuların çeşitli kombinasyonları denemeleri ve kendilerine en uygun olanları bulmaları gerekir.

2. Hayatta kalma ve öldürme noktaları

Oyunculara maçtaki genel performanslarına göre sıralama puanı verilir.

Daha uzun süre hayatta kalmak, PUBG Mobile Lite‘ta daha yüksek sayıda hayatta kalma puanı kazanmalarına yardımcı olacaktır.

Ayrıca, kendilerini güvende tutmak ve kolayca öldürme puanları elde etmek için oyun sırasında üçüncü taraf diğer oyuncuları ve takımları da kullanabilirler, böylece sıralamaları hızla zorlarlar.

3. Doğru silah seçimi

Silahlar, silahlı çatışmalarda çok önemli bir rol oynar.

BR maçındaki ganimet haritaya rastgele dağıldığından, oyuncular PUBG Mobile Lite’daki olası her silahta başarılı olmaya çalışmalıdır.

Her zaman oyuncuların haritadaki herhangi bir konumda düşmanları sömürmek için en az bir uzun menzilli ve bir orta-yakın menzilli silahı donatmaları veya bulundurmaları önerilir.

Bu, kullanıcıların maçın ilk aşamalarında hayatta kalmasına yardımcı olacaktır.

Bunun dışında, kullanıcıların oyunlarını iyileştirmek ve saflarını yükseltmek için el bombası gibi araçları.

4. İniş noktaları

İniş noktalarını planlamak, kullanıcıların hızlı bir şekilde sıralanmasına da yardımcı olabilir.

Ancak, bir BR maçındaki uçağın yörüngesine bağlı olabilir ve değişebilir. Kullanıcılar, safları zorlarken hayatta kalma şanslarını artırmak için uzak mesafeli inişi seçebilirler.

Oyuncular erken silahlı çatışmalarla karşılaşabileceğinden, hızlı ölüm ve rütbe puanlarında büyük düşüşle sonuçlanabileceğinden, ani düşüşlerde düşme önerilmez.

5. Bir araç bulun

Oyuncular, iner inmez yanlarında bir araç bulmalı ve taşımalı ve haritadaki yağmalamalarını bitirmelidir.

 Araçlar, PUBG Mobile Lite’ta hayatta kalmada önemli bir rol oynayabilir ve bir yerden diğerine gidip gelme süresini kısaltabilir.

Ayrıca çemberin içine girerken avantajlıdır ve maçın son ve son bölgelerinde sığınak görevi görür.