PUBG Mobile Sezon 16 Conqueror İpuçları

PUBG Mobile Sezon 16 mevcut. Conqueror PUBG Mobile 16. Sezonuna Hızlı ve Etkili Bir Şekilde Nasıl Ulaşılacağına Dair En İyi İpuçlarını.

PUBG Mobile, mobil cihazlarda bulunan en çok oynanan battle royale oyunlarından biridir.

PUBG Mobile Sezon 16

Buna aşina olan oyuncular, oyunun ne kadar popüler olduğunu kesinlikle bileceklerdir.

Devasa oyuncu tabanı, sıradan oyuncuların yanı sıra deneyimli gazileri de içerir.

Oyunda daha rekabetçi bir deneyim arayanlar, derecelerini Ace veya Conqueror gibi daha yüksek seviyelere yükseltebilirler.

Yenilmez aşaması, oyundaki en yüksek seviyedir ve her sunucunun yalnızca ilk 500 oyuncusunu içerir.

Bu yazıda, PUBG Mobile Sezon 16’da Conqueror katmanına ulaşmak için en iyi ipuçlarını paylaşıyoruz.

PUBG Mobile Sezon 16 da Fatih’e Ulaşmak

1. Karışık oyun oynayın:

Oyuncuların, 16. Sezonda derecelerini Conqueror aşamasına yükseltirken farklı durumlar için oynanışı düşünmeleri gerekir.

Oyunun başlangıç liglerinde, yani Platinum ve Diamond’da acele oynadıkları oyun için karma bir yaklaşıma gidebilirler.

Bu kademelerden sonra, maçın başlarında öldürülerek negatif sıralama puanı alma riski vardır.

Bu nedenle, Crown aşamasından itibaren, hayatta kalma oyununu oynamayı deneyin ve yalnızca oyunun son bölgelerinde öldürmeye gidin.

2. İniş yerinizi dikkatlice planlayın:

Rütbeyi zorlarken, en önemli faktör iniş noktanızı çok dikkatli planlamaktır.

Oyuncular uçak yolundan uzağa inmeyi deneyebilir veya garaj evlerinden bir araç alabilir.

Bu şekilde, maçta erken bir silahlı çatışmaya girme şansı daha azdır.

Taç veya As’a ulaştığınızda, daha az oyuncunun gelmesini bekleyebileceğiniz yere inmeye çalışın.

3. PUBG Mobile Sezon 16 Araç alın:

Araçlar, PUBG Mobile’da üst liglere çıkarken çok önemli bir rol oynar.

Bir oyuncu, haritalarda hızla seyahat etmek veya dönmek için Dacia veya UAZ’ı kullanabilir.

Üstelik açık alanlarda sıkıştığında son bölgelerde de örtü olarak kullanabilirler.

4. Üçüncü taraf cinayetlerini alın:

Kills ayrıca ekstra sıralama puanları elde etmeye yardımcı olur. Daha fazla öldürme ile PUBG Mobile Sezon 16 Yenilmez aşamasına hızla ulaşabilir.

Taç kademesine ulaştıktan sonra, bir oyuncunun maç başına 15-25 arasında sıralama puanı elde etmesi için minimum 3-4 öldürme alması gerekir.

Bu durumda, üçüncü şahıs öldürmeler çok işe yarıyor.

Bir oyuncu yeterli ganimet topladığında, birbirleriyle savaşan takımları aramayı deneyebilir ve ek öldürme puanı almak için üçüncü şahıs öldürme gerçekleştirebilir.

5. Atılabilir malzemelerin ve diğer yardımcı programların doğru kullanımı:

İyileştirme ve güçlendiriciler gibi fırlatılabilir nesnelerin ve diğer yardımcı programların kullanımı, kademeyi itme konusunda önemli ölçüde artmıştır.

Duman bombaları ve parça bombaları, bir ekip bir düşman ekibiyle savaşırken işe yarayan mükemmel araçlardır.

Duman, oyunculara sınırlı bir süre için koruma sağlamada önemli bir faktör olabilir.

Bu nedenle, daha iyi bir oyun için sırt çantanızda uygun miktarda yardımcı program taşımaya çalışın.