Pubg KD Oranını Iyileştirme Sezon 16

Pubg KD Oranını Iyileştirme. Sezonda KD Oranını İyileştiriyor. Adımlarla Öğrenin Pubg KD Oranını Iyileştirme Nasıl Geliştireceğinizi Öğreni.

Pubg KD Oranını Iyileştirme

Pubg KD Oranını Iyileştirme Sezonunda oranı nasıl

1. Çok Fazla Sıcak Damladan Kaçınmak:

Tüm haritalarda iyi ganimet sunan bazı yerler var ve birçok oyuncu bu yerlere inmeyi seviyor. Bu yerler PUBG Mobile‘da sıcak damlalar olarak biliniyor.

İyi silah alamama ve sıcak damlalarda erken ölme riski yüksektir. Bu düşüşler K / D oranınızı çok hızlı bir şekilde düşürecektir.

Bir oyuncunun iyi bir kadrosu ve cihazı varsa ve olumlu bir sonuç alacağından eminse, o zaman sıcak düşmeleri deneyebilir.

Yüksek öldürme oyunları elde etmek ve sıcak düşürmeyi denerken K / D oranlarını artırmak için taktiksel olarak oynamak hala önemlidir.

2. Gereksiz acele oyunlardan kaçının:

Oyunun 16. Sezonunda K / D oranlarını iyileştirmek isteyen oyuncular için, düşman takımlarına hücum etmekten kaçınmanın hatırlanması önemlidir.

Bir oyuncu açıkta koşarken, düşman oyuncu başka binalarda saklanır veya kamp kurarsa tepki veremez.

Böyle bir durumda, oyuncu çok fazla maruz kalır ve büyük olasılıkla ölür.

Bunu tekrar tekrar yapmak oyuncunun K / D oranını etkileyecektir. Her zaman takım arkadaşlarınızın çağrılarını dinleyin ve hareket etmeden önce koordine edin.

3. Rastgele takım arkadaşlarından kaçınmak -Pubg KD Oranını Iyileştirme:

Sezon 16’da K / D oranını iyileştirmek isteyen bir oyuncunun rastgele takım arkadaşlarıyla oynamaktan kaçınması gerekir.

Rastgele takım arkadaşlarının sizinle inmemesi veya silahlı çatışmalarda sizi desteklememesi olasılığı daha yüksektir.

Bu gibi durumlarda, bir maçta istediğiniz sayıda öldürme elde etmeden savaşı kaybedebilir ve öldürebilirsiniz.

Bunun birçok örneği, sonunda K / D oranınızı etkileyecek ve diğer istatistiklerin de düşmesine neden olacaktır.

4. Farklı Haritaları Oynamak:

PUBG Mobile, Erangel 2.0, Miramar, Sanhok ve Vikendi olmak üzere dört klasik harita sunuyor.

Tüm haritaların kendi tuhaflıkları vardır ve hangi haritanın kendilerine daha uygun olduğuna karar vermek oyunculara bağlıdır.

Farklı haritaları denemek ve oyuncunun tercih ettiği oyun tarzına hangisinin uygun olduğunu bulmak önemlidir.

Bu, maç başına daha fazla öldürmeye yardımcı olacak ve PUBG Mobile oyuncularının K / D oranını artıracak.