Police Mod GTA 5 PS4 Xbox One

Police Mod GTA 5 oyuncular için ilginç. Best 5 Police Mod GTA 5 PS4, Xbox One’ı nasıl kuracağınızı öğrenin ve oyunun tadını çıkarın.

Polisin tüm GTA oyunlarında büyük bir varlığı var ve tartışmasız oyunları bu kadar eğlenceli kılan en önemli faktörlerden biri.

Police Mod GTA 5

Basitçe ifade etmek gerekirse, oyunun sürekli ilgi çekici olması için oyuncunun hareketlerine karşı yeterli direnç olması gerekir ve polis gücü tam da bunu GTA V’de sağlar.

Bu nedenle, modcu topluluğunun oyunda polisle oynaması ve oynaması ve hatta oyuncunun polis üniformasını giymesine izin verecek kadar ileri gitmesi mantıklıdır.

Modların yardımıyla GTA V, bu noktada neredeyse yedi yaşında olmasına rağmen inanılmaz derecede eğlenceli bir oyun olarak kalmayı başardı.

Bu yazıda, GTA V için oyundaki polis gücüne odaklanan bazı modlara bir göz atacağız.

Police Mod GTA için En İyi 5

1. Silahsız Polis

Oynanışa derinlik katmaktan daha fazlası, bu sadece oyunu çok daha komik hale getiren modlardan biridir.

GTA V’deki bu mod sayesinde polis, yüksek güçlü silahlarla ortaya çıkmak yerine yakın dövüş silahlarıyla veya hiç silah kullanmadan doğacak.

Bu kesinlikle zorluğu biraz azaltsa da, oyuncu tüm şehrin polis gücüne yumruklarından başka bir şey olmadan savaşırken kesinlikle komik bir zaman geçiriyor.

Video oyunlarında modlama topluluğunun komik doğasını gerçek anlamda yansıtan bu tür modlardır.

2. Tutuklama Pedleri V

Suç dolu bir hayat bir süre sonra oyuncuya oldukça fazla zarar verebilir, ancak bu mod sayesinde oyuncular artık yasanın diğer tarafının nasıl yaşadığını görebilirler. Bu mod, kullanıcıların yayaları tutuklamalarına ve onları ayırtmak için yerel bölgeye taşımalarına olanak tanır.

Oyuncunun şimdiye kadar alıştıklarından tamamen farklı bir GTA V deneyimi olduğu için bu kesinlikle çok fazla eğlence ile sonuçlanıyor. Mod ayrıca oyunculara polis temalı bir grup ürüne ve en önemlisi kelepçelere erişim sağlar.

3. LSP İlk Yanıtı

Belki de şu anda GTA V için mevcut en iyi mod olan LSPD First Response modu, hangi modların yapabileceğinin sınırlarını gerçekten zorluyor.

Bu senaryo esasen oyuncunun çizgiyi geçmesine ve bir polis memuru rolünü oynamasına izin verir.

Mod, oyuncuların sadece üniforma giymelerine izin vermekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli operasyonlarda / görevlerde yer alır ve sıfırdan kendi karakterlerini yaratır.

Mod, oyuncuların kendilerini bir polis memuru rolüne sokmalarına gerçekten izin veren etkileyici bir karakter oluşturma paketi içerir.

Oyuncuya, görevleri tamamlamak veya GTA V’de şehirde devriye gezmek için LSDP temalı silahlardan oluşan bir cephaneliğe ve bir polis aracı filosuna erişim hakkı verilir.

4. PoliceMenu V

Bu, esasen oyuncuya silahlar ve araçlar gibi bir dizi polis temalı öğeye hızlı erişim sağlayan bir eğitmen.

Böylece, oyunda kusursuz bir deneyim yaşatmak ve oyuncunun bir grup havalı aracı son derece hızlı kullanmasına izin vermek.

Mod, oyuna bir ton eklemesi gerekmese de, GTA V’de araçları ve öğeleri hızlı bir şekilde üretmeye çalışırken etrafta dolaşmak kesinlikle harika.

5. Suç ve Polisin Yeniden Dengelenmesi ve İyileştirilmesi

Oyuncuların oyundan aldığı en büyük şikayetlerden biri, polisin şehirdeki bir suçtan sihirli bir şekilde biri onu çağırmadan bildirilmesidir.

Bu mod, oyunun aranan sistemine ve polis tepkisine çok daha fazlasını eklemede harika bir iş çıkarıyor.

Oyuncu kamuya açık bir yerde suç işlediğinde, oyuncunun polisi etrafa getirmek için onu söndürmeden önce bir tanık polisi aramak zorunda kalacaktır.

Bu nedenle, daha ilginç bir oyun döngüsü oluşturuyor.

Gizlilik, dikkat çekmeden birine suikast düzenlemek tanıklara yol açmayacağından ve bu nedenle istenen bir seviye yükseltilmeyeceğinden bir seçenek haline gelir.

Bu mod, polisin tepkisini arttırmada kesinlikle harika bir iş çıkarır ve GTA V’de istenen seviye sistemine ve suçlara çok daha fazla derinlik katar.