Kızıl Sirk Operasyonu Call of Duty

Kızıl Sirk Operasyonu Call of Duty Black Ops Soğuk Savaş Operasyonu. Kızıl Sirk Operasyonu Detaylarını Nasıl Tamamlayacağınızı Öğrenin.

Call of Duty: Black Ops Cold War’da Red Circus Operasyonu oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı.

Kızıl Sirk Operasyonu

Normal Call of Duty görevlerinden farklı olarak, oyuncular Red Circus Operasyonu’nda içsel dedektifliklerini adil bir şekilde kullanmak zorundadır.

Oyuncular genellikle Call of Duty oyunlarında belirli bir oyun tarzına alışkındır.

Buna arama, koşma, ateş etme, keskin nişancılık vb. Şeyler yapmak dahildir.

Bununla birlikte, Call of Duty: Black Ops Cold War ile oyuncuların makul miktarda bulmaca çözmesi ve seçimlerinde son derece dikkatli olmaları gerekir.

Oyuncuların Black Ops Soğuk Savaşında verdikleri her karar, ilerlemelerini belirli bir şekilde etkileyecektir.

Doğru kararı vermek inanılmaz derecede önemlidir.

Kızıl Sirk Operasyonu’nda, gizli ajanlar bulmakla ilgili bir görev, şüphelileri yanlış tanımlamadığınızdan emin olmak zorunludur.

Kızıl Sirk Operasyonu – Call of Duty: Black Ops Cold War

Oyuncuların verilen kanıtlara dayanarak şüphelenebilecekleri toplam sekiz aday var.

Kızıl Sirk Operasyonu’nu başarıyla tamamlamanın anahtarı, üç gizli ajanı tespit etmektir.

İşleyicileri, kötü şöhretli aldatıcı Sovyet Binbaşı Vadim Rudnik’ten başkası değil.

Rudnik’in peşinden gitmek için, oyuncuların önce ajanların kim olduğunu başarılı bir şekilde bulması gerekir.

Şüpheliler: Alex Superty, Eliana Miller, Leslie Sinclair, Aaron Lee, Harvey Spray, Claire Coberstein, Calvin Dunn ve Jim Kreeger.

Kızıl Sirk Operasyonu için birkaç çözüm yolu mevcuttur.

Bununla birlikte, Call Of Duty: Black Ops Cold War’un kampanyası büyük ölçüde gözlem becerilerine bağlı olduğundan, oyuncuların dedektiflik işini kendi başlarına yapmaları önerilir.

Kızıl Sirk Operasyonu Call of Duty: Black Ops Cold War’da nu tamamlamanın kanıtı

Her şeyden önce, oyuncuların gizli ajanların kimliklerini bir araya getirmelerine yardımcı olacak üç önemli istihbarat parçası bulmaları gerekir.

Temsilcilerin kimliklerini bulmak için gerekli olan önceki görevlerden şeyler.

Franz Kraus’un Defteri:

Oyuncular bu defteri Kraus’un dairesinde bulacaklar. Bu, Call Of Duty: Black Ops Cold War’daki Brick in the Wall görevinde edinilebilir.

Yatağın yanındaki dolapta ve Kızıl Sirk Operasyonu’nu tamamlamanın ayrılmaz bir parçası.

Faaliyet Raporu ile Kaset Bant:

Bu, Soğuk Savaşın Yankıları görevinde edinilebilir.

Kaseti dinlerken, oyuncuların onu Franz Kraus’un Ledger’ıyla yan yana karşılaştırması gerekir.

Oyuncuların kasette kullanılan zamirler için dikkatli olmaları gerekir; bu, şüpheliyi daha iyi belirlemelerine yardımcı olacaktır.

Ölü Düşme Listesini içeren kol saati:

Bu, Call of Duty: Black Ops Cold War’daki Desperate Measures görevinde edinilebilir.

Kod adları, zamirler, şehirler ve son seyahat listesi bu kayıtla çapraz referans alınabilir.

Bu üç madde, üç şüphelinin kimliklerini bir araya getirmenin merkezinde yer alıyor.

Call of Duty: Black Ops Cold War’da Red Circus Operasyonu’nu tamamlamanın en kolay yolu budur.

  Oyuncular birden fazla şüpheli bulursa, kullanılan zamirlere ve kod adlarına dikkat etmek en iyisidir.

Call of Duty: Black Ops Cold War’u öncekilerden çok daha ilgi çekici yapan bir miktar dedektiflik çalışması ve bunun gibi görevler var.