Iddia Confetti Silah Cozgu – Claim Weapon Warp Fortnite

Iddia Confetti Silah Cozgu Fortnite oyunlarında talep edin. Fortnite’ın 5. Confetti Weapon Warp Sezonunda Ücretsiz Konfeti Silah Çarpıtını Nasıl Alacağınızı Öğrenin.

Bu yıl, Fortnite’daki Snowdown Operasyonu, oyuncuların tamamlaması gereken birçok ilginç zorluğa sahipti.

Iddia Confetti Silah Cozgu - Claim Weapon Warp

Son zorluk, oyuncuların ücretsiz bir konfeti sargısı karşılığında iki kamp ateşi yakmasını gerektiriyor.

Fortnite’a gelen her yeni sezonla birlikte, haritada yapılan küçük değişiklikler var Iddia Confetti Silah Cozgu.

Bu değişiklikler arasında benzin istasyonlarının, araçların ve kamp ateşlerinin yerlerinde bir değişiklik var. Bu sezon itibariyle, aşağıdaki harita Fortnite adasındaki tüm kamp ateşlerinin yerini göstermektedir.

Oyuncular bu kamp ateşi doğma alanlarından herhangi birine düşebilir ve Fortnite’ta ücretsiz konfeti sargısını kazanmak için ateşi iki kez yakabilir.

Ancak, oyuncuların her seferinde kamp ateşini yakmak için 30 odun olması gerekir.

Oyuncuların oyunda odun tedarikinde yetersiz kalması durumunda kamp ateşlerinin çevresinde bol miktarda ağaç var.

Oyuncular ayrıca aynı kamp ateşini kullanabilir. Tek yapmaları gereken, yangının sönmesini beklemek ve sonra tekrar söndürmek.

Bu, oyuncuların kamp ateşi peşinde koşarken çok fazla hareket etme ihtiyacını azaltır, ancak onları aynı zamanda ördek oturur hale getirerek onları Fortnite’da kolay hedefler haline getirir.

Her iki durumda da, oyunun bu noktada sunduğu tüm ilginç zorluklara rağmen, bu kış festivali sonuncusu kadar ilginç olmamıştı.

LTM’lerin sayısı bir önceki festivalden nispeten daha az. Oyuncular için Kış Festivali kabini de mevcut değildir.

Bununla birlikte, bu kış festivalinin en iyi bölümlerinden biri, uçakların Fortnite‘a geri dönmesi, böylece oyuncular adanın etrafında dolaşırken onu gökyüzüne kolayca götürebilirler.

Kar Yağışı Operasyonu’nun sona ermesine yalnızca birkaç gün kala, hala kapmak için biraz XP ve ilginç hediyeler var.

Bu yüzden, henüz görevlere başlamamış olanlar, onları halletmek için hala biraz zaman var!