Hayalet Gizli Görünüm COD Call of Duty

Table of Contents

Hayalet Gizli Görünüm COD Call of Duty Mobil Sürümü. Ghost Stealth Skin Call of Duty’yi bilmeniz gereken tüm ayrıntılarıyla nasıl ücretsiz edinebilirsiniz.

Call Of Duty Mobile sonunda Kış temalı Sezon 13’ü ücretsiz bir Ghost kıyafeti ile yayınladı.

Hayalet Gizli Görünüm COD Call of Duty

Activision, Call Of Duty Mobile Season 13’e Ghost – Stealth kıyafetini ekleyerek yeni oyuncuların ücretsiz Ghost kıyafetini kaybetmemesini sağladı.

Call of Duty Mobile – Sezon 13’te Ghost – Stealth kıyafeti nasıl edinilir

Call Of Duty Mobile Hindistan’ın yöneticisi Rahul Singh, ücretsiz Ghost – Stealth kıyafetini nasıl edineceğiniz konusunda kapsamlı bir talimatlar dizisi yayınladı.

Gönderi, oyuncuların Activision hesaplarıyla oturum açmaları gerektiğini gösteriyor. Bu, mevcut bir Call Of Duty Activision hesabı olan oyuncular için basit bir işlemdir.

Oyuncuların Google Play Store’dan Call Of Duty Mobile için 0.92GB Sezon 13 güncellemesini indirmeleri gerekir.

Kıyafetler, haritalar ve yeni silah DLC’si dahil olmak üzere gerekli tüm oyun içi indirmelerle bunu takip etmelisiniz.

İndirdikten sonra, oyuncuların ayarlar bölümüne geçmesi gerekir. Sağ üst köşede, oyuncular üç seçenek bulabilirler – Varsayılan, Destek ve Hesap bağlama.

Oyuncuların Hesap bağlama seçeneğini seçmesi ve bir Activision hesabına kaydolmak için ilerlemesi gerekir.

Ayrıca ilerlemeyi kaydetmek için Facebook hesaplarını Call Of Duty Mobile ile bağlamanız önerilir.

Oyuncular Activision hesaplarını Call Of Duty Mobile ile ilişkilendirir ilişkilendirmez, Ghost – Stealth kıyafeti envanterde görünecek.

Bu, Activision’ın festival sezonu boyunca Call Of Duty Mobile topluluğuna karşı oldukça cömert bir jest.

Yine de, Ghost – Stealth kıyafetini alamamaktan endişelenen birkaç eski oyuncu vardı Hayalet Gizli Görünüm COD.

Aslında Activision, Call Of Duty Mobile’a katılan yeni oyuncular için Ghost – Stealth kıyafetini tasarladı.

Ancak, birçok hayran talebi aldıktan sonra Activision, Ghost – Stealth kıyafetinin eski oyunculara da hediye edileceğini duyurdu.

Ghost’un en ikonik Call Of Duty karakterlerinden biri olduğu düşünüldüğünde, bu Activision’dan harika bir hareket.

Bununla birlikte, Activision, Sezon 13 Savaş Geçişine birkaç yeni Epic kıyafet de ekleyecek.

Yeni kıyafetler, yeni silahlar, yeni oyun modları ve yakında oyuna gelecek yeni haritalarla; Activision, Call Of Duty Mobile oyuncuları ile topluluk etkileşiminin kalitesini yükseltti.

Oyuncular bir süredir yeni bir Battle Royale Haritası talep ediyor ve görünüşe göre Activision bu cephede de teslim edecek.

Oyuncular, Call Of Duty Mobile’da 22 Aralık’ta Battle Pass çıkmadan önce tüm bu ücretsiz kıyafetleri toplayabilirler.