GTA Kacakcısı Satıs Misyonu – How to Start Smuggler Sell Mission

Table of Contents

GTA Kacakcısı Satıs Misyonu Satmak Yeni Başlayanlar İçin Adım Adım İpuçları ve Kılavuz Misyona Nasıl Başlanır ve Ayrıntılı Olarak Tamamlanır.

Oyuncular, Heists ve Freemode’un GTA San Andreas Silah ile ilgili olduğunu düşünürlerse, oyun her türlü farklı oyun moduyla dolup taştığı için son derece yanlış olur.

GTA Kacakcısı Satıs Misyonu - How to Start Smuggler Sell Mission

Çeşitli yasadışı işletmeler aracılığıyla suç imparatorluklarını yürütmekten harita üzerinde uçaklarla uçmaya kadar, oyuncular GTA Online’da hemen hemen her şeyi yapabilir.

Oyunda en yüksek doları kazanmak için, saatlik olarak çok fazla pasif gelir elde etmeleri gerekir.

GTA Online’daki işletmeler, oyuncuların bir dizi görevi tamamlayarak bir ton pasif gelir elde etmelerine izin verdiği için devreye giriyor.

GTA Online’da bu hafta oyuncular büyük bir indirim için bir Hangar satın alabilir ve çift RP ve Nakit kazanmak için kaçakçı görevlerine başlayabilirler.

GTA Online’da Kaçakçı Satış Görevlerine Başlamak İçin İpuçları

Hava Kargo Kargo işine başlamak için, oyuncular önce bir Hangar satın almalı (hangisi olur) ve aşağıdaki adımları uygulamalıdır:

Hangar’daki dizüstü bilgisayara yaklaşın

Ekrandan “Kaynak” ı seçin.

Oyuncunun elde etmek istediği hisse senedi türünü seçin.

Kaynak bulma görevlerini tamamlayın.

Hangar yeterli stoka sahip olduğunda, oynatıcı dizüstü bilgisayardan “Sat” seçeneğini seçebilir.

Esasen, Hangar’ı her zaman stokla dolu tutmak için oyuncunun bir dizi kaynak bulma görevini tamamlaması gerekir.

Bunu yapmak, GTA Online‘daki belirli araçlarda Ticaret Fiyatlarının kilidini de açacaktır GTA Kacakcısı Satıs Misyonu.

Oyuncu Hangar’da yeterli stoka sahip olduktan sonra, artık alıcılara ihraç edebilir ve bu süreçte oldukça fazla para kazanabilirler.

Satış misyonları, oyuncuların 20 dakikalık bir zamanlayıcıyla Los Santos ve Blaine County’nin her yerine paketleri düşürmelerini gerektirir.

Bu görevleri yerine getirmek için, oyuncunun önce bir CEO veya bir MC Başkanı olarak kaydolması gerekir.

Oyuncular, Hangar’da bulunan stokları kontrol etmek için tesis içindeki dizüstü bilgisayarı kullanabilir ve bu görevlere buradan başlayabilirler.

Hava Kargo Kargo, oyun içinde para kazanmanın en iyi yollarından biridir ve bu haftaki güncellemenin bunları çok daha kolay hale getirdiği göz önüne alındığında, henüz bir Hangara sahip olmayan oyuncular için hiç düşünmeden yapılması gerekir.