GTA 5 ilk Görev Online Ayrıntıları PC Xbox Karakterleri

GTA 5 Görevleri İzlenecek Yol GTA 5 Prologue, GTA 5 oyununda hız, beceri ve yüksek puanla geçmeniz gereken ilk görevdir.

Birkaç ipucu ve püf noktası ile bu görevi kolayca geçebilirsiniz. Bu kolay ama heyecan verici görevin üstesinden nasıl geleceğinizi görelim!

GTA 5 ilk Görev

GTA 5 İlk Görev – GTA 5 prolog, bu fantastik oyunda aldığınız ilk görevdir.

Bu zamana kadar oynadığınız diğer oyunlar gibi, her prolog görevinin tamamlanması oldukça kolaydır.

Oyunda gitme, koşma, hip-fire, ADS, gizleme, telefon görüşmeleri yapma, araba / motosiklet sürme gibi hareketleri tanımanıza yardımcı olur.

GTA 5’in ilk görevi o kadar zor değil, ancak oyunculara bu talimatın size vereceği birkaç beceri ve ipucu gerektirir. Başlayalım!

GTA 5 İlk Görev Online PC Xbox

‘Gta 5 first mission’, ‘gta 5’teki prolog nedir’ anahtar kelimelerini veya ‘gta 5 prolouge’ gibi pek de doğru olmayan bir kelimeyi aradığınızda, hepsinin size bu görevin başladığını söyleyen birçok sonuç görebilirsiniz. Dokuz yıl önce Kuzey Yankton’daki Ludendorff, GTA V’nin ana planından önce.

Michael Townley, Trevor Philips ve Brad Snider üçlüsü 2004’te Ludendorff’da küçük bir banka soydular. GTA 5’teki prolog ne kadar sürüyor?

Oyunun bu ilk görevinde 4 bölüm vardır: banka soygunu, tehdit değerlendirmesi, kaçış ve ağ geçidi.

Bu dört parçayı geçerek görevi tamamlar ve kazanırsınız. GTA V prolog görevinden sonra, bir sonraki göreve geçmeden önce kısa bir video izliyorsunuz.

GTA 5 İlk Görev Karakterleri

Bankaya girdikten sonra Michael rehineleri kontrol eder ve bir odaya kilitler. Trevor, telefonun uzaktan kumandası tarafından patlatılan ücretlerle kasa kapısını üfler.

Ardından, Trevor kasadaki parayı toplar. Kasadan çıktığınızda, gardiyan Michael’ı tutukladığını, bu maskeyi çıkardığını ve kafasına bir silah doğrulttuğunu görüyorsun.

Trevor olarak, arkadaşın Michael’ı kurtarmak için muhafızı öldürürsün. Ardından Brad kapıya giderken Trevor ve Michael çıkışa koşarlar.

Kapıyı havaya uçurduktan ve panjur kapısını açtıktan sonra üçlü bankadan kaçar. Hemen polisler polis arabalarına geliyor. Polislere ateş ediyorlar ve yerel polisler tarafından kovalanırken arabalarından kaçıyorlar.

GTA 5 Sistem Gereksinimleri

Araç sürücüsü öldürüldü ve Michael direksiyon simidini devraldı.

Helikopter atama noktalarına koşuyorlar ve demiryolunu geçmeye çalışıyorlar, ancak araba trenle ciddi bir şekilde çarpıyor ve artık koşamıyor.

Arabadan ayrılırlar ve helikopteri bulmak için yürürler. Ancak, köyde Brad ve Michael bir FBI ajanı olan Dave Norton tarafından vuruldu. Michael ciddi bir şekilde kanıyor ve Trevor’tan ayrılıp kaçmasını istiyor.

Polislerden kaçma yolunda, Trevor bir kadın rehine alır ve kaçar. Sisli ve karlı hava polislerden kaçmasına destek olur.

GTA 5 prolog misyonunun sonunda Michael geri dönüyor ve ailesini cenazesini tutuyor.

GTA V’nin Görev Hedefleri

  • Muhafızı bağlayın (Michael)
  • Rehineleri kafalarına doğrultarak hareket ettirin (Michael)
  • Ücretleri ayarlayın ve telefonla patlatın (Trevor)
  • Kasaya girin ve nakit toplayın (Trevor)
  • Muhafızı çıkarın, Michael’ı kurtarın (Trevor, Michael)
  • Örtün (Michael / Trevor)
  • Deklanşör kapağını açın (Trevor)
  • Mürettebata Dönüş
  • Polisten Kaçış
  • Arabaya bin, takımı bekle
  • Helikopter atama noktasına git (Trevor, Michael, Brad)
  • Araca geri dön (Trevor)
  • Polisleri uzak tut (Trevor)

Bu prolog GTA 5 görevinden sonra, Michael’ın cenazesi hakkında kısa bir video var. Ama Michael hala yaşıyor ve cenazesini uzaktan izliyor.

Sonra bir sonraki göreve geçeceksin. Not: Michael’ı rehineleri taşımak için kontrol ettiğinizde, onları vurmayın, yoksa başarısız olursunuz.

Michael ya da Trevor tutuklanır ya da öldürülürse, mürettebatı, rotayı, arabayı terk edin, arabayı o kadar şiddetli hale getirin ki koşamaz ya da cephaneden tükenirse, GTA V prolog görevinizde başarısız olacaksınız. Yani dikkatli ol!

GTA 5 İlk Görevindeki Ölümler

GTA 5 ilk Görev sizi başarısız etmeyen bazı ölümler var. İlk adam silahı Michael’a yönlendiren ve maskesini kaldıran Jaspers.

Başka bir adam, üçlünün kaçış ve helikopter toplama noktasına doğru gitme yolları üzerinde polisler tarafından öldürülen bilinmeyen bir araç sürücüsü. Brad bu görevde ölen üçüncü kişi.

Köydeki FIB ajanı Dave Norton, Brad’i öldürüyor ve Michaels’ı da vuruyor. Ve birçok yerel polis, soygun ve kovalamaca sırasında üç ana karakter tarafından öldürüldü.

GTA 5 ilk misyonu kolay ama heyecan verici bir oyun misyonudur. Usta bir GTA 5 oyuncusu olmak için atmanız gereken ilk adım. Bu talimatla hızlı bir şekilde geçmek ve GTA 5 prolog misyonunda altın madalya almak için gerekli beceri ve ipuçlarını alalım.

GTA 5’teki ilk görev nedir?

Prologue, Grand Theft Auto V’da Michael Townley ve Trevor Philips’in yer aldığı ilk görevdir. 2004 yılında Kuzey Yankton’un Ludendorff kasabasında kurulmuştur.

GTA 5 ilk Görev görevinin kapsamı nerede?

Bunu yapmak için, önce kendinize arkadan kapak alabileceğiniz bir yer bulun. Beklediğiniz mantıklı yerler oldukça: köşelerin veya arabaların yanı sıra engellerin arkasında. Hedefinize yaklaşın ve kapak düğmesine basın (PlayStation’da R1, Xbox’ta RB ve PC’de Q). Karakteriniz nesneye bastırmalıdır.

GTA 5 Online’daki ilk görevi atlayabilir misiniz?

GTA V’yi ilk yüklediğinizde, sizi çevrimdışı Öykü moduna geçirir, bu yüzden burada Prologue öğreticisini yapmanız gerekir. Bunu atlayamazsınız, bu yüzden mermiyi ısırıp içinden geçin.

 GTA Online eğitimini atlama seçeneği sunulur.

GTA 5’in kapağındaki kız kim?

GTA V’nin bikini galerine ilham veren gerçek kadın model Shelby Welinder’dı. Video oyunu yapımcısı Rockstar tarafından 2012 sonbaharında reklam modellemesi için ajansı aracılığıyla işe alındı.

GTA 5’te hikaye modunu atlayabilir misiniz?

“Normal mod” yok, oyun sadece hikaye modu ve GTA Online var.

Duraklatma menüsünden, çevrimiçi sekmesinden (prolog tamamlandıktan sonra) veya yön tuşunda (kontrolör) Sol-Alt (klavye) tuşunu basılı tutarak ve ekranın alt kısmına giderek GTA Online’a geçebilirsiniz. halka.

GTA 5’te hikaye modunu atlayabilir misiniz?

“Normal mod” yok, oyun sadece hikaye modu ve GTA Online var.

Duraklatma menüsünden, çevrimiçi sekmesinden (prolog tamamlandıktan sonra) veya yön tuşunda (kontrolör) Sol-Alt (klavye) tuşunu basılı tutarak ve ekranın alt kısmına giderek GTA Online’a geçebilirsiniz.

GTA 5 Para Hileleri

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *