GTA 5 Görevleri Hızlı ve Doğru Bir Şekilde Tamamlanacak Görevler

GTA 5 Görevleri, görevleri tamamlamadan önce bilmeniz gerekenler. Bu GTA 5 Görevleri Grand Theft Auto V, mükemmellikle bitirmek için önemlidir.

GTA 5 rehberimiz, Grand Theft Auto 5’in devasa dünyasında neler olup bittiğiyle ilgili bilmeniz gereken her şeye sahiptir ve çok şey olduğunu söylediğimizde bize inanın.

GTA 5 Görevleri

Geniş hikayeye ek olarak, üzerinde çalışmanız gereken çok sayıda yan görevin yanı sıra, bir sopayı sallayabileceğinizden daha fazla koleksiyon ve gölgelerde saklanan birkaç ilginç sır var.

 Üstelik, kilidini açmak için belirli görevlerin tamamlanması gereken bir dizi özel araca sahipsiniz ve tüm bunlarla birlikte, hepsine ayak uydurmak için bir GTA 5 rehberinin peşinde olmanız anlaşılabilir.

GTA 5 Görevleri Bitirme Hilesi

GTA 5 Görevleri Bitirme Hilesi Sadece ana hikayeyi oynarken karşılaşacağınız temel bilgilerin yanı sıra, bu devasa açık dünyada o kadar çok şey var ki çoğu oyuncunun Los Santos ve Blaine County’de mevcut olan her şeyi asla görmediğini keşfetmek şaşırtıcı değil.

Sunulan tüm aktiviteler ve yan görevler, gizli koleksiyon öğeleri ve daha fazlasıyla, oyunun tüm yönlerini gözden kaçırmak kolaydır, bu da en eğlenceli, şok edici ve şaşırtıcı anlardan bazıları ana kampanyadan uzakta bulunduğundan utanç verici.

Ve,% 100 tamamlanma statüsünün övünme haklarına gidiyorsanız, bu gta 5 tüm görevleri bitirme hilesi kılavuzu, yapmanız gereken her şeyde çalışmanıza yardımcı olmak için çok önemlidir.

GTA 5’e ulaşmak% 100 tamamlama başlı başına bir görevdir.

GTA 5’te yapılacak çok şey var ve sadece her hikaye görevinde çalışmak ve Franklin’in Strangers and Freaks yan görevleri, yarışları, koleksiyonları, aktiviteleri ve geri kalan her şey biraz zaman alacak.

Her şeyi takip etmek bile büyük bir iştir, bu nedenle liste bu muazzam görevde size yardımcı olacak ve GTA 5% 100 tamamlama derecesini tamamlamak için ihtiyacınız olan her şeyi kapsayacaktır.

İlerlemenizi en üst düzeye çıkarmak ve her şeyi işaretlemek istiyorsanız, okumaya devam edin.

Lester’ın tüm suikast görevleri dahil tüm hikaye görevlerini tamamlayın. Daha fazla ayrıntı için GTA 5 Borsası ve Lester’ın Suikast Görevleri kılavuzumuzu okuyun.

Tonya’nın tüm çekme görevlerini Franklin ile tamamlayın.

Beverly’nin tüm paparazzi görevlerini Franklin ile tamamlayın.

Hao’s Shift Work görevini Franklin ile tamamlayın.

Barry’nin tüm görevlerini Franklin ile tamamlayın.

Franklin ile Mary-ann’in Egzersiz Şeytanları görevini tamamlayın.

Dom’un tüm doğa sporları görevlerini tamamlayın.

6 Off-Road Yarışı tamamlayın. Off-Road yarışları, Crystal Maze’i Trevor ile tamamladıktan sonra açılıyor.

5 Sokak Yarışı’nın hepsini tamamlayın. Sokak Yarışları, Hao’s Shift Work görevini Franklin ile tamamladıktan sonra açılıyor.

4 Deniz Yarışı’nın hepsini tamamlayın. Deniz Yarışları, Hood Safari’yi Trevor ile tamamladıktan sonra açılır.

Atış Poligonu’ndaki her silah türü ile 3 turda en az bir Bronz puan kazanın. Atış Poligonu herhangi bir AmmuNation içinde ziyaret edilebilir.

Flight School’daki 12 dersten en az bir Bronz puan alın. The Merryweather Heist için hazırlanırken Flight School kilidi açılıyor.

Tüm Heli ve Base paraşüt atlamalarını tamamlayın.

Striptiz kulübünde kucak dansı yapın.

14 (57 olaydan) Rastgele Etkinliği tamamlayın. Radar beyaz renkte yanıp söndüğünde ve mavi bir nokta göründüğünde, rastgele bir olay için konuma gidin.

50 uzay gemisi parçasının hepsini toplayın ve Omega’ya iade edin. Daha fazla ayrıntı için gta 5 lester görevi Uzay Gemisi Parçaları konum kılavuzumuzu okuyun.

Tüm 50 Mektup Hurdasını toplayın ve Dreyfuss’un karşılaşmasını tamamlayın. Daha fazla ayrıntı için GTA 5 Letter Hurda konum kılavuzumuzu okuyun.

Under the Bridges 25 (50 üzerinden) tamamlayın. Daha fazla ayrıntı için GTA 5 Under The Bridge konumları kılavuzumuzu okuyun.

8 (15 üzerinden) Bıçak Uçuşunu tamamlayın.

25 (50 üzerinden) Stunt Jump tamamlayın. Daha fazla ayrıntı için GTA 5 Stunt Jump konumları kılavuzumuzu okuyun.

5 para kazandıran mülk satın alın. Oyun ilerledikçe daha fazlası satın alınabilecek.

Web üzerinden bir araç satın alın.

Sinemayı ziyaret edin.

Chop ile yürüyün ve oynayın.

Bir fahişe kiralayın.