Gaz Bombası COD – Gas Grenade Call of Duty

Gaz Bombası COD Mobile’daki en son taktik silahtır. Deadly Mist sezon etkinliği aracılığıyla oyuncular tarafından ücretsiz olarak açılabilir.

COD Stim Arıza Silah yüzeye çarparak patlar ve göz yaşartıcı gaz salar.

Bu, yarıçapında yakalanan herhangi bir düşmanın yavaşlamasına, bulanık görmesine ve öksürmesine neden olur.

Gaz Bombası COD - Gas Grenade Call of Duty

Düşmanlar tarafından en az beklenen silahlardan biri olduğu için dövüşte oldukça faydalı olabilir.

Gaz Bombası COD Mobile Nasıl Açılır?

Oyuncular, COD Mobile’daki Deadly Mist sezonluk etkinliğini tamamlayarak Gaz Bombasının kilidini açabilir.

Deadly Mist görevinde beş aşama vardır. Belirli bir görevi tamamlamak, etkinlikte daha yüksek bir aşamayı açacaktır. Her aşama farklı ödüller ve yeni görevler sunacak.

COD Mobile’da Gaz Bombasının kilidini açma süreci.

Adım 1: Oyunu açın.

Adım 2: Ana ekrana gidin ve “ETKİNLİKLER” e tıklayın. Bundan sonra “MEVSİMSEL” seçeneğini tıklayın.

Adım 3: Deadly Mist görevine dokunun. Burada oyuncu beş farklı aşama bulacak.

İlk aşama:

Bu görevi tamamlamak için, bir oyuncunun çok oyunculu maçlarda herhangi bir taktik ekipmanı sekiz kez atması gerekir.

Bu görevi tamamladıklarında, 200 kredi ve 1.000 Savaş Bileti DP’si alacaklar ve bir sonraki aşamanın da kilidi açılacak.

İkinci sahne:

Bir oyuncu, bu görevi COD Mobile’da tamamlamak için herhangi bir Cryo Bomb’u çok oyunculu maçlarda beş kez atmalıdır.

Oyuncu Cryo Bomb’un kilidini açmamışsa, onu 2.000 krediye kredi mağazasından satın alabilir.

Görevi tamamladıktan sonra, oyuncu Warp Camo içinde bir Duman Bombası ve 2.000 Savaş Bileti XP’si ile ödüllendirilecek.

Üçüncü sahne:

Bir oyuncu, Taktikçi Avantajı takılıyken çok oyunculu maçlarda 30 düşmanı öldürmelidir.

Taktik Uzmanı Avantajı şu anda Kredi Mağazasında mevcuttur ve 2.000 krediye mal olacaktır.

Tamamlandıktan sonra oyuncu 10 silah XP kartı ve 3.000 Battle Pass XP alacak.

Dördüncü Aşama:

Bu aşamada bir oyuncu, düşmanın skor serisini EMP ile üç kez kırmalıdır.

Bu görevi tamamlayarak, oyuncu sonunda COD Mobile‘da 5.000 Battle Pass XP ile birlikte Gaz Bombasının kilidini açabilir.

Beşinci Aşama:

Bu, görevin son aşaması. Oyuncu, çok oyunculu maçlarda Gaz Bombasını 10 kez kullanmalıdır.

Bunu yayınlayın, TV tasarımında Distopya içeren bir Arama Kartı ve 6.000 Battle Pass XP alacaklar.

Ölümcül Sis görevi çok yakında sona erecek. Bu yüzden oyuncular sezon bitmeden tamamlamalıdır ve bitirmek için sadece iki günleri vardır.