En Kolay Başlıklar Pubg Mobile

En Kolay Başlıklar Pubg Mobile herhangi bir zorluk çekmeden kazanabilir. Tüm Ayrıntıları Alın Profilde İlk 5 En Kolay Başlığa Nasıl Ulaşılır Pubg Mobile.

PUBG Mobile, dünyanın en ünlü mobil battle royale oyunlarından biridir.

En Kolay Başlıklar Pubg Mobile

Birçok özelliğinden biri, bireylerin benzersiz becerilerini ve taktik yeteneklerini dünyaya sergilemelerine yardımcı olan Başarılar bölümüdür.

Bu unvanlara ulaşmak için oyuncuların belirtilen kriterleri ve hedefleri yerine getirmesi gerekir.

Bu gereksinimleri karşıladıkları anda, En Kolay Başlıklar Pubg Mobile söz konusu unvanı alabilir ve oyuncu profillerinde görüntüleyebilirler.

PUBG Mobile’da elde edilmesi zor, orta ve kolay başlıklar vardır, bu da bir oyuncunun çabasına, harcanan zamanına ve becerisine ve yeteneğine bağlıdır.

Bu makale, bir oyuncunun bu oyunda elde edebileceği en basit başlıklardan bazılarını listeler.

Aralık 2020’de PUBG Mobile’da kazanılabilecek en basit beş oyun

1.  Well-Liked

Bu unvan, onu elde etmek için gereken çabalar düşünüldüğünde, oyunda elde edilmesi en kolay olanıdır.

Oyuncuların PUBG Mobile’da 1000 beğeni almasını zorunlu kılıyor. Ekip arkadaşları tüm işi yapacağından ekstra çaba veya kredi gerekmez.

Bir maç bittikten sonra, takım arkadaşları ve arkadaşları, profilindeki ‘beğenme’ sayısını artırmak için oyuncuya bir beğeni verebilir.

2. Warhorse

Bu oyun zaman ve sabır gerektirse de, PUBG Mobile’da elde edilmesi en basit ve en basit olanlardan biridir.

Oyuncunun, PUBG Mobile’daki altı Silah Ustalığı oyunundan herhangi ikisini elde etme kısıtlaması olduğu için biraz eziyet etmesi gerekiyor.

Bu unvanı almanın en kolay yolu, sırasıyla AR ile 2000 öldürme ve Tabancalar ile 200 öldürme gerektiren Saldırı Ustalığı ve Tabanca Ustalığı unvanlarını elde etmektir.

Bu görevlerin ikisi de oyun içinde normal maçlar oynanarak tamamlanabilir.

3. Alpha & Omega

Bu unvana PUBG Mobile’da ulaşmak kolaydır, ancak biraz sabır gerektirir.

Oyuncular bunu elde etmek için tek bir Arena maçında ilk ve son öldürmeyi yapmalıdır.

Bu çok karmaşık bir başlık değildir ve oyuncular bir Arena maçında rakiplerini öldürürken ellerinden gelen çabayı gösterirlerse kolayca elde edilebilir.

4.  Season Ace

Bu başlık, PUBG Mobile’da en yaygın olanlardan biridir. Bir oyuncu PUBG Mobile’da Ace katmanına ulaştıktan sonra, bu unvanı kolayca alabilir.

Ancak, bir oyuncunun bu unvanı elde etmek için bu sıralamada kalması ve en az beş maç oynaması gerekir.

5.  Unique Destiny

Overachiever unvanı gibi, Unique Destiny de çaba veya oyuncuların beceri setinden ziyade sabır gerektiren bir başlıktır.

Bunu, oyundaki diğer tüm unvanları tamamlayarak kazanabilecekleri 6000 başarı puanı kazanarak başarabilirler.