En Iyi Sozlesme Misyonu GTA – Contract Missions Online

En Iyi Sozlesme Misyonu GTA Oyuncular İçin Çevrimiçi Oyunda Listesi ve En Kolay ve Yüksek Ücretli Contract Mission GTA Online Nasıl Elde Edilir.

Bu ilk beş temas görevi, GTA Online’da yeni başlayanlar için bir esinti Cayo Perico Heist Silahları.

En Iyi Sozlesme Misyonu GTA - Contract Missions Online

Neyin ilk beş temas görevi olarak nitelendirildiğine dair dikkate alınması gereken en önemli şeylerden biri, genellikle bir ödeme için üç sabit oran seviyesi olmasıdır.

Kolay, orta ve zor üç tür seviyedir, ancak daha yeni görevlerin bazıları bu formüle uymuyor.

Daha kolay görevler yeni başlayanlar için daha kolay öğütüldüğünden bu ayrım önemlidir.

Bir görev bir oyuncu için çok zorsa, daha yüksek ödemesinden yararlanamazlar.

Unutulmaması gereken bir diğer önemli nokta, Zırhlı Kumura gibi bazı araçların yeni başlayanlar için elde edilmesinin kolay olması ve bu başlangıç görevlerinde çok yardımcı olabilmesidir.

Yeni Başlayanlar Icin GTA Online’da En İyi Beş İletişim Görevi

Blow Up

Blow Up, tartışmasız GTA Online’daki en kolay iletişim görevidir, bu nedenle bu ilk beş temas misyonu rehberindeki bir numaralı noktasıdır.

GTA serisinin oyuncuları araçları zahmetsizce havaya uçurmak için kullanılmalıdır, bu nedenle bir temas görevinde birkaçını havaya uçurmak sorun olmamalıdır.

Hızlı bir şekilde tamamlandığı için, sabit oran yüksek olmayacak.

Neyse ki, bu görevin saf sadeliği ve 12. seviyede açılması, yeni başlayanlardan birinin çok fazla güçlük çekmeden öğütebileceği anlamına geliyor.

Bu görevin en zor kısmı polislerden kaçmaktır, bu nedenle oyuncular bu görevi kolayca tamamlamalıdır.

All in the Game

All in the Game, yeni başlayanların denemesi şiddetle tavsiye edilen birkaç Simeon görevinin ilkidir.

Simeon’un görevleri genellikle bir aracı çalmayı ve ardından bayisine teslim etmeyi içerir.

Bu durumda, oyuncu birkaç Ballas gangsterinden bir araba çalar.

Oyuncu, birkaç hafif silahlı Ballas’ı göndermekte çok fazla zorluk çekmeyecektir, bu nedenle All in the Game, çoğu oyuncunun geçmesi gereken bir temas görevidir.

The Los Santos Connection

Martin Madrazo’nun Los Santos Bağlantısı, GTA Online’daki en eski iletişim görevlerinden biridir En Iyi Sozlesme Misyonu GTA.

Bununla birlikte, özellikle oyuncunun bir helikopteri veya uçağı varsa, inkar edilemez bir şekilde öğütülmesi en kolay olanlardan biridir.

40. seviyeye kadar beklemek, bazı yeni gelenler için biraz rahatsız edici olabilir, ancak Los Santos Connection’da ayrıca, oyuncuyu ikna etmek için bölgenin etrafına iyi miktarda nakit düşüren birkaç NPC de var.

Simeonomics

Bir aracı çalıp Simeon bayisine götürdüğünüzü hayal edin.

Simeonomics’in saf kolaylığı ve 1. seviyede mevcut olması, herhangi bir oyuncunun bu görevi yerine getirmesi gerektiği anlamına gelir.

Bir oyuncunun bir havaalanından bir araba çalması ve onu bayisinde Simeon’a teslim etmesi yeterlidir.

Oyuncunun ilerlemesine tehdit oluşturması gereken zor silahlı çatışmalar veya başka herhangi bir şey yoktur.

Ballas ile Duvara olan benzerliği, görev çeşitliliğini artırmak isteyen yeni başlayanlar için onu başka bir iyi alternatif haline getirebilir.

Ballas to the Wall

Ballas to the Wall, bir Ballas gangsterinden bir araba çalmaktır ve ardından oyuncunun onu Premium Deluxe Motorsport’a teslim etmesi gerekir.

Ballas gangsterini göndermenin ne kadar kolay olduğunu düşünürsek, yeni başlayanlar bu görevi tamamlamakta zorluk çekmemeli.

Ballas pek tehdit oluşturmaz, bu nedenle oyuncunun bu basit görev için zırhlama veya başka bir hazırlık yapma konusunda endişelenmesine gerek kalmaz.

Aslında, başka bir kolay iletişim görevi olan All in the Game’in daha kolay bir versiyonu.