Dream on Side Görev Nasıl Tamamlanır

Table of Contents

Dream on Side Görev, Cyberpunk 2077 oyununda Dream On side Quest tüm ayrıntılarıyla ve diğer bilgilerle nasıl tamamlayacağınızı öğrenin.

Birçok Cyberpunk 2077 görevi, V’ye ilgili karakterleri etkileyen bazı zor seçimler verir.

Dream on Side Görev Nasıl Tamamlanır

Dream On biraz garip bir yan iş. I Fought the Law yan işi bittiğinde, oyun içi 48 saat geçtikten sonra kullanılabilir hale gelir. Peralez çifti bir kez daha görüşecek.

Charter Hill, Cyberpunk 2077’nin Gece Şehri’ndeki varış noktasıdır.

Bu sefer çift, iş yapacak birini aramaktan ziyade çok daha arkadaş canlısı olacak. Oyuncunun onlara daha önce nasıl yardım ettiği için bu noktada V’ye güveniyorlar.

Cyberpunk 2077’de Dream On side Quest Görevini Tamamlama

Cyberpunk 2077’deki çoğu başlangıç ​​hedefi gibi, V de seyahat etmek zorunda. Peralez’in dairesine gidin. Elizabeth, interkom aracılığıyla V’nin kapısını açar ve oyuncu karakterini yukarı davet eder.

V dairelerine girdikten sonra, Jefferson ve Elizabeth oyuncuya son bir soygunla ilgili ayrıntıları verecektir.

Elizabeth, apartmanın etrafında gösterilmek ve neyin düştüğünü görmek için V’nin kabul edebileceği bir tur sunacak.

Göz tarayıcıyı açın ve sarı görünen nesneleri arayın. Bu nesnelerden biri gizli bir odaya açılan kapıdır.

Yeterince yüksek Body özelliği ile V, kapıyı açmaya zorlayabilir.

Değilse alt kata güvenlik odasına gidin. 6709 güvenlik kodunu bulmak için köşedeki bilgisayara erişin.

 Bu, ikinci bilgisayara erişmek, kilidini açmak ve gizli odayı açmak için kullanılabilir Dream on Side Görev.

Bu da Cyberpunk 2077’deki bir başka gizli oda. İçeri girdikten sonra bilgisayarı tarayın ve çatıya kadar kabloları takip edin. İletimin kaynağı biraz batıda bulunana kadar taramaya devam edin.

Şimdi daireyi terk edin ve kaynağa gidin.

Buradaki gözetleme aracı, V çok yaklaşır yaklaşmaz kalkacak ve bir kovalamacaya yol açacak. Minibüse ayak uydurun yoksa bu Cyberpunk 2077 yan görevi başarısız olmak kadar iyidir.

Minibüsü başarıyla takip ettikten sonra, V’nin ondan bazı bilgilere erişmesi gerekecek. Bu bilgiyi alın ve Elizabeth bir ramen restoranında buluşma talebinde bulunsun. Bundan sonra bir seçim yapmaya hazır olun.

Elizabeth’e V’nin bulduğu ayrıntılar verilecek. Güvenlik teşkilatları onların beyinlerini yıkıyor, hafızalarını değiştiriyor, hatta bazılarını siliyor. Elizabeth bunu biliyor ve bunu Jefferson’dan saklaması için V’ye yalvarıyor.

Reconciliation Park’ta Jefferson ile buluş. V, Jefferson’a beyninin yıkandığını ya da zorla girme ile ilgili verecek başka bilgisi olmadığını söyleyebilir.

Ana hikaye açısından seçim önemli değil, ancak bu belirli karakterleri etkileyecek. Cyberpunk 2077 çalışması sırasında oynatılan V’ye en uygun seçeneği seçin.

Gerçekler söylenirse Elizabeth V’nin numarasını bloke edecek ve Jefferson’la olan jenerik sahnesi değişecektir.

Elizabeth için sır saklamak, sadece Jefferson’un Cyberpunk 2077 kredisi video mesajında ​​V ile nasıl konuştuğunu değiştiriyor.