Double Gun Outriders – Nasıl kullanılır Double Gun?

Double Gun Outriders, Oyuncuların Alması İçin Oyundaki bir Saldırı Tüfeği veya Keskin Nişancı Tüfeğidir. Double Gun Outriders Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Outriders’da Çift Silah, Enoch dünyasına düşen silah kategorilerinden biridir.

Silah kategorilerinin çoğu isim olarak oldukça basittir. Saldırı tüfeğinin veya keskin nişancı tüfeğinin ne olduğunu herkes bilir. Ancak, Double Guns ilk başta kafa karıştırıcı gelebilir.

Double Gun Outriders - Nasıl kullanılır Double Gun?

Outriders’daki Double Gun, hafif makineli tüfek ile saldırı tüfeği arasında bir yerde duruyor.

Görünüşe göre, saldırı tüfeğinden biraz daha hantal ve çok benzer şekilde davranıyor. Ancak Double Gun adı, silahların sahip olduğu iki namludan gelmektedir.

İki namlu, Double Gun’un çok daha hızlı atış yapmasına izin verir ve silahlar, en az 60 mermi taşıyan dergilere sahip olma eğilimindedir.

Kağıt üzerinde harika bir araç gibi geliyor, ancak oyuncular silahla birlikte gelen geri tepme konusunda dikkatli olmalı.

Artan ateş oranını ve Double Gun namlularını dengelemek için silah çok daha fazla vuruş yapar.

Oyuncular da Double Gun Outriders Kullanmalı Mı?

Outriders’daki Double Gun, çok fazla parlama fırsatı olmayan durumsal bir silah olma eğilimindedir.

Oyuncuların silahı kendilerinin denemesini engelleyebilecek tuhaf bir unsur karışımı.

Kağıt üzerinde, silah kategorisi çok yaygın silah sınıflarının iki büyük yönünü ele alıyor. Saldırı tüfekleri ve hafif makineli tüfekler bir araya gelerek mükemmel silahı oluşturuyor.

Ancak bu süreçte, kategori bazı dezavantajları elde eder ve faydalardan yeterince yararlanamaz.

Çift Tabancada geri tepme ve yanlışlık ana dezavantajlardır. Çok sayıda çekimi kaçırmak kolaydır ve bunu kullanırken menzil pek bir seçenek değildir.

Ayrıca, gerçek hafif makineli tüfekler tarafından cüceleştirilen, kullanılabilecek yalnızca 60 mermi olduğu için, dergi hızla boşalıyor.

Oyuncular, üzerinde harika modlar bulunan bir Epic veya Legendary Double Gun bulursa, o zaman oyuncular, özellikle sahip olduklarından daha iyiyse, düşüşü kullanmayı düşünmelidir.

Bununla birlikte, çoğu durumda, Outriders’da bir saldırı tüfeği veya hafif makineli tüfek kullanmak daha iyidir.

Saldırı tüfeği, birden fazla menzilde isabet ve sürekli hasar rolünü yerine getirirken, hafif makineli tüfek, bastırma ve yüksek şarjör kapasitesi için mükemmeldir.

Her iki silah türü de bu rolleri ustalıkla yerine getiriyor ve Double Gun, Outriders‘da çok ihtiyaç duyulan bir rolün ortasında duruyor.