Cayo Perico Adası GTA Sına Nasıl Ulasılır – Map Location Size All Points

Table of Contents

Cayo Perico Adası GTA Sına Nasıl Ulasılır ve Cayo Perico GTA nerede? Oyuncuların Bilmesi Gereken Denizaltı Ayrıntılarını Bulun GTA 5 ve GTA 4 Harita.

GTA Online, yıllar önce oyundan çıkan oyuncuların şu anda içinde bulunan şeylerin yarısıyla ilgili olarak karanlıkta kalacağı noktaya kadar büyük ölçüde değişti.

Cayo Perico Adası GTA Sına Nasıl Ulasılır - Map Location Size All Points

Oyundaki en büyük değişiklik, en son oyun güncellemesi olan Cayo Perico Heist DLC ile geliyor.

DLC, isimsiz soyguna odaklanır, ancak aynı zamanda GTA Online’da yeni araçlar, silahlar ve karakterler sunar.

Ancak oyuna yapılan en büyük eklenti, haritada bulunan tamamen yeni konum olan Cayo Perico Adası biçiminde geliyor.

Ada Freemode’da ziyaret edilemezken, GTA Online’ın en yeni cazibe merkezi yalnızca soygun sırasında ziyaret edilebilir.

Oyuncular soygun finalinden sonra adaya dönebilirler ancak Plaj Partisi alanı ile sınırlandırılacaktır.

Oyuncular, Cayo Perico Adası GTA Sına Nasıl Ulasılır Için Hangi Adımları Atmalı?

Cayo Perico Adası’na ulaşmak için, oyuncular önce GTA Online’ın en yeni gece kulübü Music Locker’da Miguel Madrazo’yu ziyaret etmelidir.

Miguel kulüpte bir işin ayrıntılarını paylaşacak ve kendisi için son derece önemli dosyalara neden ihtiyaç duyduğunu açıklayacak. Bu dosyalar El Rubio’nun Cayo Perico’daki evinde saklanıyor.

Oyuncular daha sonra kendilerine bir Kosatka denizaltısı satın alabilir ve rehberleri olacak Pavel ile tanışabilirler.

Kosatka’yı satın almak için oyuncular, telefonla Warstock Cache ve Carry web sitesine gidebilirler. Denizaltını 2.2 milyon dolardan satın alabilirler.

Cayo Perico Adası’na gitmek için oyuncular şu adımları takip edebilir:

Kosatka denizaltısına girin.

Planlama ekranına yaklaşın.

Bilgi toplamak için geri dönün veya Freemode’da adanın plaj partisini (yalnızca soygundan sonra mevcuttur) ziyaret edin.

Cayo Perico Adası, Rockstar Games’in gelecekteki güncellemelerle GTA Online deneyimini genişletmesi için harika bir fırsat sunuyor.

Hayranlar, adada soygundan daha fazlasının olmasını umabilirler.