Bomb Ball GTA Online Adversary Modu

Table of Contents

Bomb Ball GTA Görevi bitirmek için Oyundaki Online Adversary Modu. Bomb Ball Grand Theft Auto Online Oyununa Nasıl Katılırım?

Oyunda Bomb Ball GTA Online Adversary Modu. Bomb Ball Grand Theft Auto Online Oyununa Nasıl Katılırım?

Bomb Ball GTA

Günlük Görevler, GTA Online’daki belirli etkinliklere katılmaktan başka bir şey yapmak zorunda kalmadan fazladan RP ve Nakit kazanmanın iyi bir yoludur.

Tipik olarak, Günlük Görevler, oyuncunun yalnızca belirli bir moda katılmasını gerektirir.

Bu nedenle, çok fazla çaba sarf etmek zorunda kalmadan GTA Online’da daha hızlı seviye atlamanın en iyi yollarından biridir. Bu Günlük Görevler, GTA Online’daki bir oyuncu için en önemli araçlardan biri olan Etkileşim Menüsünde görünür.

Etkileşim Menüsü, GTA Online’da ilgili tuşa basılarak açılabilir:

PS4’te dokunmatik yüzey

PC’de sekme düğmesi (Varsayılan)

Xbox One’daki “Görünüm düğmesi”.

Günlük Hedefler: Bomb Ball GTA Online Düşman Moduna Nasıl katılabilirsiniz

Basitçe söylemek gerekirse, GTA Online’ın Bomba Topu, oyunun Rocket League tarafından popüler hale getirilen oyun tarzını benimsiyor: Rocket League’i düşünün, ancak yüksek güçlü silahlar ve tonlarca araç katliamı.

Kurallar oldukça basit: her takım, sahanın rakip tarafına bir dizi topu itmeye çalışmalıdır.

Bu, her iki tarafta güçlü silahlı araçların yer aldığı heyecan verici bir quazi-futbol oyunuyla sonuçlanır.

Bomb Ball oyununa katılmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

Duraklat Düğmesine Basın

Duraklat Menüsünden “Çevrimiçi” yi seçin

“İşi Oyna”> Rockstar Oluşturuldu> Arena Savaşı’nı seçin

Mevcut seçeneklerden Bomb Ball’u seçin.

Her biri kendi düzeninde benzersiz olan bir dizi farklı arena var.

Her seansta, sahanın zıt uçlarından başlayan ve on toptan birini sahanın rakip tarafına itmeye çalışan iki takım vardır.

Her turdaki geri sayım sayacının sonunda sahadaki ve rakip bölgesindeki her top için, oyuncunun takımı tek başına bir puan alır.

Atılan her gol için takım üç sayı alır.