Black Ops Ekipmanı Soğuk Savaş

Table of Contents

Soğuk Savaş’ta en iyi Black Ops Ekipmanı kullanımı. Taktiksel, Ölümcül ve Saha Yükseltmesi Black Ops Ekipmanları bir maçta büyük bir fark yaratabilir.

Black Ops Cold War teçhizatları, harika bir sınıfa entegre birçok ekipmana sahiptir.

Black Ops Ekipmanı

Doğru ekipman bir maçta büyük bir fark yaratabilir.

Bir teçhizatta, silahlar veya avantajlar olmayan farklı ekipman parçaları için üç kategori vardır.

Bu kategoriler taktikleri, ölümcülleri ve saha yükseltmelerini içerir.

Oyun moduna bağlı olarak, en iyisi olarak kabul edilenler, Ara ve Yok Et’te olduğu gibi biraz değişebilir.

Bununla birlikte, Black Ops Cold War çok oyunculu içindeki çoğu senaryoda nelerin işe yarayabileceğinin genel bir listesi vardır.

Black Ops Ekipmanı Cold War en iyi

Taktik

Ekipmanın taktik bölümünde beş öğe seçilebilir. Klasik taktikler, sersemletme bombaları ve flaş patlamaları gibi öğelerdir.

Bununla birlikte, Call of Duty nispeten yakın zamanda oyunlara teşvikler ekliyor.

Çoğu durumda, uyarı, Black Ops Soğuk Savaş teçhizatları için en iyi taktiksel seçenek olacaktır.

Stimshots, oyuncuları neredeyse anında iyileştirir ve uyarılar, tekrar kullanılabilir olana kadar oldukça kısa bir soğuma süresine sahiptir.

Bunları bir süre kullandıktan sonra, Black Ops Cold War’daki varsayılan yenileme dakikalar gibi geliyor.

Stimshots’u elde tutmak, kullandıkları her oyunda yaşam ve ölüm arasındaki fark olabilir.

Ölümcül

Zırhlılar taktiklerden daha geniştir. Kesinlikle seçilecek en iyi öğe olarak öne çıkan tek bir ölümcül yoktur.

Black Ops Cold War şimdi olduğu için, C4 ve semtex’in bu bölümdeki en güçlü seçenekler olduğu anlaşılıyor.

Doğru kullanıldığında, C4 semtex’ten daha ölümcüldür ve bir hedefi hızlı bir şekilde temizleyebilir.

Ancak öğe, semtex’ten daha yakın bir aralık gerektirir.

Bol miktarda güce sahip daha güvenli bir seçenek için ikincisi de harika bir seçimdir.

Alan Yükseltmesi

Ekipmanın üçüncü ve son bölümü, alan yükseltme yuvasıdır.

Bu öğelerin bir Black Ops Soğuk Savaş maçında şarj edilmesi ve kullanılması zaman alır. Çok fazla fayda sağlayan güçlü öğelerdir.

Birkaç harika seçenek var, ancak genel anlamda en kullanışlı olanları kupa sistemi ve alan mikrofonu.

İlki, oyuncuları bir amaç için patlayıcılardan koruyacak, saha mikrofonu ise düşman konumlarını küçük bir yarıçap içinde ortaya çıkaracak.

Black Ops Cold War’da golcüler kontrolden çıkarsa, sam taret başka bir iyi seçimdir.