AUG Saldırı Tüfeği COD Black Ops

AUG Saldırı Tüfeği COD Black Ops Soğuk Savaş, sezonun güçlü silahıdır. Black Ops Cold War’daki AUG ekipmanı ve diğer ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi edinin.

Call of Duty: Black Ops Cold War’da AUG taktik tüfeğinden daha güçlü bir silah olmayabilir.

AUG Saldırı Tüfeği COD

Otomatik olarak 2x büyütülmüş bir dürbün ve düşmanları orta menzile yakın bir mesafeden tek patlama yeteneğiyle donatılmış olan AUG, bir nedenden ötürü şu anda hayranların favorisidir.

Yakın zamanda sinirlendiğinde, bu güçlü silahın genel etkisine gerçekten zarar verecek hiçbir şey yapmadı.

Bununla birlikte, en iyi oyuncu bile, doğru ekipman donatılmamışsa bu silahı kullanmakta zorlanabilir.

AUG’nin güçlü yönlerini en üst düzeye çıkarmak ve zayıf yönlerini en aza indirmek için en iyi bağlantı setinin ne olduğu konusunda kesin bir fikir birliği var.

Daki en iyi AUG Saldırı Tüfeği COD

Tüm atışlarınızı vuruyorsanız, AUG elinizdeyken bir düşmanı öldürmek için ikiden fazla atış gerekmemelidir.

Yine de, bazen hatalı bir atış bir düşmanın kafasından geçer ve başınız belaya girebilir.

Bu nedenle, AUG için en iyi ekipman, bir veya iki atışı kaçırsanız bile daha kolay telafi edilebilmesini sağlamak için atış hızını ve doğruluğunu artıran ataşmanları içerir.

Ekipman bol miktarda eklenti kullandığından, Perk Greed gibi bir şey yerine Gunfighter Wild Card’ı donatmanız gerekecek.

Bu, Ghost ve Ninja’yı aynı anda çalıştıramayacağınız anlamına gelse de, bu AUG’de kullanılan eklentiler fedakarlığa değer.

Optik: Visiontech 2x

Ağız: SOCOM Eliminator

Namlu: 18 “Hızlı Ateş

Gövde: Tiger Team Spotlight

Underbarrel: Saha Ajanı Foregrip

Şarjör: 45 RND

Sap: Havadan Elastik Sargı

Stok: CQB Ped

Bu teçhizatın genel amacı, AUG’nin Black Ops Cold War’da hala düşmanları tek patlatabilmesini sağlamaktır.

Bununla birlikte, düşmanları daha uzun mesafeden görmenizi ve onlara ateş ederken daha iyi isabet oranına sahip olmanızı sağlar.

Son olarak, Sap ve Stok, birkaç metrelik bir mesafede bir düşman görürseniz yardımcı olacak bazı yakın alanlarda avantajlar sunar.

Taktiksel bir tüfekle koşturmak ideal değildir, ancak bu ataşmanlar size bir SMG’ye veya hızlı ateş eden AR’ye karşı savaşma şansı verir.