Acımasız Kahramanlar GTA Serisi – Most Ruthless Protagonists Series

Acımasız Kahramanlar GTA Serisi Grand Theft Auto Oyuncular İçin Mevcut. En Ruthless Protagonists GTA Series Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin Cayo Perico Adası GTA Sına Nasıl Ulasılır .

GTA, acımasız şiddet eylemleri üzerine kurulmuş bir franchise, bu nedenle bazı oyuncular hangi kahramanın en acımasız olduğunu görmek istiyor.

Acımasız Kahramanlar GTA Serisi -  Most Ruthless Protagonists Series

Her GTA kahramanı affedilmez bir hareket gerçekleştirdi. Sonuçta, bu karakterler, oyunun başlangıcında işleri barışçıl bir şekilde yapmaya çalışırken ölselerdi kahramanlar olmazdı.

Acımasızlık, bazı kahramanların daha organize bir şekilde yaklaştığı bir suç hayatındaki oyunun adıdır.

Bununla birlikte, diğerlerinden daha az nedenden dolayı daha şüpheli eylemler gerçekleştiren bazı kahramanlar olmalıdır.

Bu listenin genel oyuna bağlı olmayan isteğe bağlı şeyler içermediğine dikkat etmek önemlidir.

Örneğin, yan görevler dikkate alınacak, ancak sivilleri rastgele öldürmek, yalnızca oyunun doğasına bağlı olduğu için dikkate alınmayacaktır.

GTA’daki En Iyi 5 Acımasız Kahramanlar

Carl Johnson

Carl Johnson, tüm zamanların en popüler kahramanlarından biridir. Ancak oyundaki bazı eylemler onu farklı bir ışıkta boyayabilir.

En iyi örnek, bir inşaat işçisini kız kardeşine asıldığı için çimentoya gömmek.

Bir inşaat sahasını yıktığınızı ve bu kadar küçük bir şey için insanları öldürdüğünüzü hayal edin.

Bazı oyuncular bunun “karakter dışı” olduğunu iddia ediyor, ancak CJ, Tommy Vercetti gibi, mümkün olduğunca fazla toprak talep etmek için çete savaşına katılıyor.

CJ kolayca en sevilen kahramanlardan biridir, ancak kesinlikle onun acımasız bir yanı vardır.

GTA Online Protagonist

GTA Online kahramanı, sıralanması zor bir karakterdir. GTA Online kahramanının yaptığı şeylerin çoğunun oyuncunun kendi eylemlerine dayandığı düşünüldüğünde, ne kadar acımasız olabileceklerine dair değişen dereceler var.

Katliam açısından, bu kahraman, dizinin diğer kahramanları ile orada. Claude Speed gibi, GTA Çevrimiçi Kahramanı da sessizdir ve kendilerine atılan her işi kabul eder.

Bu kahramanı diğerlerinden ayırmaya yardımcı olan şey, oyuncunun aslında gazabını hissedebilmesidir.

GTA Online’ı kaç kişinin oynadığı göz önüne alındığında, dünya çapındaki oyuncular bilgisayar korsanlarının, kederli kişilerin ve diğer zehirli kişilerin oyunlarını mahvettiğini gördü.

Gerçek bir kişinin oyununu mahvetmek acımasız değilse, o zaman nedir?

Tommy Vercetti

Harwood Kasabı Tommy Vercetti, GTA’nın 3D çağının en acımasız kahramanıdır Acımasız Kahramanlar GTA Serisi.

En büyük uyuşturucu imparatorluğunu GTA kahramanlarının dışında yönetirken, başka bir kişiyi öldürmekte sıfır tereddüt yaşıyor.

Sonuna kadar gerçek bir sosyopat olan Tommy Vercetti, pek çok suç eylemini çok fazla umursamadan tamamladı.

Oyunu bittikten sonra birkaç yıl boyunca hala Vice City’nin kralı olma ihtimali olduğunu düşünürsek, kim bilir kaç hayatı mahvetmiş olabilir.

Trevor Philips

Trevor Philips, kaosun vücut bulmuş hali ve gittiği her yerde ölüm ve yıkımın habercisidir.

Bazı hayranlar için, sadece Johnny Klebitz’i öldürmek onları Trevor’dan nefret ettirdi, ama bu, yaptığı şey için buzdağının sadece görünen kısmı.

Trevor Philips, GTA V’in çeşitli karakterleriyle özür dilemeden başını belaya sokarken yamyam kültleri, meth ve daha pek çok şeyle uğraştı.

Şimdi, Trevor’ın ona karşı daha tatlı bir yanı var, bu yüzden tamamen sempatiden yoksun değil. Yine de, hayranların onu yozlaşma ve acımasızlıkla ilişkilendirmesinin bir nedeni var.

Niko Bellic

Niko Bellic’in GTA IV’ün başlamasından önce işlediği suçların çoğu tamamen acımasız ve geçmişe bakmak zor.

Şimdi, Niko Bellic oyunun sonunda büyük ölçüde sakinleşiyor, ancak oyuncu, bu kahramanın bazı savaş suçları işlediğini akılda tutmalı.

Yeterince ilginç bir şekilde, Niko Bellic ayrıca oyunda 47 karakterle en yüksek kanon öldürme sayısına sahip.

Liberty City, yaşamak için acımasız bir yer, bu yüzden bazı oyuncular Niko’nun eylemlerini haklı çıkarıyor.

Bununla birlikte, diğerleri görüşlerinde bölücüdür ve bu, onu en acımasız beş kahramanın bu listesinde bir noktaya götürür.